Gå till innehåll

Tjänster

Du brinner säkert mer för ditt företags övergripande vision och strategi, än för er ekonomihantering och löneadministration. Det gör du rätt i. Det är många gånger mer kostnadseffektivt att fokusera på kärnverksamheten och låta oss sköta hela eller delar av ekonomi- och löneadministrationen. Våra redovisnings- och lönekonsulter har koll på regelverk och nyheter.

Bland våra tjänster kan du välja mellan:

Redovisningstjänster – bokföring, löpande redovisningstjänster, månads- och periodbokslut, bokslut och årsredovisningar.

Lönetjänster – allt från beräkning och utbetalning av lön, semester, skatter och kontrolluppgifter till mer avancerade HR-tjänster i form av interim HR chef.

Interim ekonomichef – med erfarenhet av ledningsgrupp- och förändringsarbeten från olika bolag och branscher bistår vi gärna med denna roll som konsult på snabbaste tänkbara sätt. Tjänsten baseras på grundläggande redovisningskompetens inklusive koncernredovisning och rapporteringspaket till ledningsgrupp och styrelse. Erfarenhet av affärssystemsbyte och givetvis ett socialt engagemang.

Deklarationer – preliminära inkomstdeklarationer, företags- och privata inkomstdeklarationer till Skatteverket.

Rådgivning – fatta rätt beslut vid rätt tillfälle, bolagsbildning, ägarförändringar, kalkylering, kassaflödesanalyser, budgetering, skattefrågor, ekonomistyrning, resultatuppföljning.

Adjungerad styrelseledamot – bistå vid styrelsemöten med råd och specialkompetens. Formaliserar styrelseprotokoll och styrelsearbetet.